Fælles tråd Indsæt installationsværktøjer

Almindelig trådtrådindsats: Høj styrke, høj præcision, overfladelysknude med koldvalsning præcis form af diamantformet spiralspiral i rustfri ståltråd til høj præcision intern og ekstern gevind koncentrisk stålskrue sæt godt efter dannelsen af ​​en høj præcision intern tråd i overensstemmelse med internationale standarder, dens præstation er bedre end den indre tråd dannet ved direkte at angribe godt.

Wire trådindsats efter installationen afhænger toleranceområdet for gevindhullet af trådtrådindsatsens overfladeproduktionstolerancer og tolerancer for trådtrådindsatshuller; monteringshulletolerancer afhængig af præcisionen af ​​skruetilpasningshuller til wire, der ofte danner 6H, præcision høj tolerance klasse op til 5H, 4H; samlet trådstandard 2B, 3 b. Wire thread insert valg specielt af den tolerance zone der kræves for at bruge enheder baseret på tryk og tapping metoder (angreb, angreb) og smøring og så videre for at sikre din nøjagtighed og eventuelle krav.

Ved installeringsskrueprodukter skal vi ofte bruge trådværktøjer, er at dø for og mere almindeligt lager. Denne enhed kan også bruges til at behandle eller rette trådværktøjsmaskiner, justerbar skrue, manuel behandling eller installere brugte maskiner på lager.