Tråd Tråd Indsæt Kategori

Trådtrådindsats er opdelt i to typer: almindelig og låsning, låsningstype er i Generelt baseret på ring eller ringlåsering.

1. Almindelig trådtrådindsats

Er ved flere cirkel spiralcirkel sammensætning, forskellige materialer Shang (let legering og General stål) bruger det er kan forbedret tråd sammenføjninger af styrke, og tilføjes lining sæt til forbedret tråd forbinder styrken af ​​metode fase sammenlignet, kan reducere 50% yderligere del af volumen, sådan vægt på mere lys, almindelig type tråd skruesæt er opdelt i har brudt støj og ingen brudte slot to arter, har brudt slot silke sæt er til installation silke sæt Hou fjernelse installation håndtag, gør skruerne glat gennem. Broken wire sæt af slots er at installere fjerne installation håndtag, skruer passere. Påfør en brudt tank Yu Tongkong (kan også bruges til blinde huller), ingen brudte slidsetrådssæt kan kun bruges til blinde huller.

2. Låsekabel gevindindsats

Låse tråd gevindindsats er fremstillet af diamantformet tværsnit af multi-sving coils af tråd sår og der var en mere multilateral låsering, når det kombineres med ekstern gevindskårne del og gevind dele uden for sin egen låsering kan låses for at forhindre Den gevindforsynede forbindelsesløshed, opdeles i brudspor og brudt Groove på to måder.