ingen tang tråd Indsæt

Chat nu
Produktdetaljer

Ingen Tang Indsæt,også kendt som ingen installation håndtere tråd Indsæt,er tilgængelig for blinde hul.

Vedtagelse afingen tang Indsæt(uden installation håndtag) for blinde hul installation kan undgå mange problemer, er for eksempel, med en gratis kørende tråd indsætte, grund til at håndtere fastholdelsen af skruen, det meget generende attagetang efter installation og efterbehandling brækker tang, små størrelser især som udøver dårlig indflydelse på installation effektivitet og osalderaf tråd Indsæt.

men installationsværktøjet afingen tang Indsæter så samme som gratis kørende tråd Indsæt.

Ene ende af eningen tang Indsæterligesomkegle, der står på to eller tre spoler og dens installationsværktøj er gevind core akslen, der vil koordinere med kegle slutningen afingen tang Indsætat skrue et indstik i en blind hul, som er ganske enkel. Efter installation, vil kegle slutningen være lige i de ledende dele af tråd hul, hvilket kan være en bedre måde at forbedre indlejring kraft threading Indsæt, i mellemtiden, installationen vil ikke påvirke USAalderafden faktiske længde af en bøsning.

Tilgængelige vifte af størrelser er fra M5--M16. 


Changling er en berømt tråd indsætte fabrik med producenten direkte salg produkter og ISO certificering, velkommen til Engroshandel metaltråd ingen tang tråd indsætte fra os.
Undersøgelse