Tangless trådindsats

Chat nu
Produktdetaljer

Tangless trådindsatser   som er   spiralformet, tovejset wire design, designet til at tilbyde den samme pålidelige , permanente slidfaste skruegevind, der helt eliminerer behovet for tang-afbrydelse og -hentning. Generelt anvender trådtrådindsatser et lille stykke materiale i bunden af indsatsen for at tilvejebringe et fangstpunkt for installationsværktøjet, hvilket gør installationen nemmere og lettere. Tangen skal brydes af og fjernes efter installationen.

Tangless indsatser kan imidlertid installeres uden brug af tang ved hjælp af specialiseret værktøj og har n'tch placeret i begge ender af spoleindsatsen i stedet for en tang, der er placeret i den ene ende af indsatsen. Manglen på en tang eliminerer risikoen for, at metal tang falder i sikkerhedskritiske applikationer som motorer eller elektronisk udstyr.

Faktisk er Tangless Thread-indsatser identiske med tangentindsatser på alle måder bortset fra deres metode til installation og fjernelse.

Tangless indsatser giver mange fordele i forhold til tangente indsatser.

De giver mulighed for ikke-destruktiv insert fjernelse. Tangless indsatser er let indstillet og nem at fjerne efter installationen.

Fås i rustfrit stål.

Godkendt til brug i militære programmer. Bi-directional design eliminerer ethvert behov for specifik indsatsorientering.

Tangless Inserts fås i Free Running, Screw Locking og strip-feed sorter og i Inch & Metric størrelser.

 

Fordele:

· Stærkere styrke

Trådindsatserne er stærkere på grund af fleksibiliteten af indsatsen, der tilvejebringer en afbalanceret fordeling af trykket

· Omkostningseffektiv og tidsbesparende

Mindsket installation og inspektionstid

· Bi-Directional Design
Installerer det hurtigt og nemt fra begge ender

· FOD Design
Ingen "fremmedlegemer", der betyder ingen tang at fjerne


Specifikation

1_ 副本 .png

Changling er en berømt trådindsatsfabrik med fabrikantens direkte salgsprodukter og ISO-certificering, velkommen til engroskablet Tangless trådindsats fra os.
Undersøgelse