ingen tang tråd Indsæt tråd reparation kit

Chat nu
Produktdetaljer

Ingen Tang Insert, også kendt som intet installationshåndtag gevindindsats , er tilgængelig for blind hul .

Hvis du ikke vedtager et tang-indsats (uden monteringshåndtag) til blindhulinstallation, kan du undgå mange problemer, f.eks. Med en ledig gevindindsats på grund af håndteringen af skruen. Det er meget besværligt at tage tangen ud efter installation og efterbehandling off tang, specielt små størrelser, som har en dårlig indflydelse på installationseffektivitet og os alder af trådindsats.

men installationsværktøjet til ingen tangindsats er som det samme som for fri kører trådindsats.

Den ene ende af en no tang-indsats er som kegle, der står ved to eller tre spoler, og dens installationsværktøj er gevindkernesaksel, som vil koordinere med kegleenden af ingen tangindsats for at skrue en indsats i et blindhul, hvilket er ret simpelt. Efter installationen vil keglens ende være lige i de ledende dele af gevindhullet, hvilket kan være en bedre måde at forbedre indlægningskraften i gevindskæringsindsatsen, mens installationen   vil ikke påvirke os alder af den effektive længde af en bushing .

no tang specification_副本.png


No tang trådindsats tråd reparationssæt



 


Changling er en berømt tråd reparere Kit fabrik med producenten direkte salg produkter og ISO certificering, velkommen til Engroshandel metaltråd ingen tang tråd Indsæt tråd reparation kit fra os.

Undersøgelse