Elværktøj

Elværktøj
Chat nu
Produktdetaljer

Sådan bruger du elværktøjer

1 Brug elværktøjet forsigtigt, ikke slip det eller være påvirket. Det er bedst at bruge en balancer til at hænge den op, når du bruger den.

2 Når du udskifter installationsværktøjet, skal du først bekræfte, at strømafbryderen er i stilling "OFF" og trække stikket ud af stikkontakten.

3 Juster drejningsmomentet i henhold til specifikationsmodellen. Generelt er det blevet justeret i henhold til de specifikationer, som kunderne kræver, når de forlader fabrikken. Adapterspindelmøtrikken er låst i henhold til dybden af den monterede muffe. De to positioneringsmøtrikker skal være låst til hinanden. Det kan måles med en vernierkaliper, som er placeret for at afsløre adapterens forende og længden af adapterdornen for at finde den ønskede tråddybde.

4 Sæt adapterdornen i enhedens glidende slot, juster indskæringsretningen på adapterens ydre hylster efter kundens behov. Hakkens retning skal være bekvemt for operatøren at sætte håndtagsmuffen; Brug adapterens fastgørelsesmøtrik til at låse adapteren.

5 Overfør direkte-omskifteren til bagsiden "R" -position og tryk på startenheden. Når adapterdornen er skruet til hakket længere end længden af den nødvendige ledningsbøsning, frigør startapparatet og overfør omdrejningsomskifteren til den forreste "F" position, sæt monteringshåndtagets trådskruehylster i hakket, og Skafthylsterets monteringshåndtag er fremad, og skiftenøglen med skaftmuffen er lodret justeret med gevindets gevindskårne nederste hul. Tryk på startanordningen og skru i skaftet. Når tråddybden, der er indstillet af positioneringsenheden, er nået, afbryder elværktøjet på grund af positionen. Løs ikke start-enheden på dette tidspunkt. Elværktøjet roterer automatisk i modsat retning for at gå ud af gevindhullet. Gå til den oprindelige placering, og installationen er færdig.

6 Hvis du skal rotere i en retning under installationen, skal du bare skifte frem / tilbage kontakten til "F" eller "R" positionen i omdrejningsretningen og klik på starteren.

Undersøgelse