Elektrisk elværktøj

Elektrisk elværktøj
Chat nu
Produktdetaljer

Sådan bruges elværktøjer

1 Brug det elektriske elværktøj omhyggeligt, tab ikke det eller blive påvirket. Det er bedst at bruge en balancer for at hænge den op, når du bruger den.

2 Når du udskifter installationsværktøjet, skal du først bekræfte, at afbryderen er i “OFF” -stilling og træk stikket ud af stikkontakten.

3 Juster drejningsmomentet i henhold til specifikationsmodellen. Generelt er det justeret i henhold til de specifikationer, som kunderne kræver, når det forlader fabrikken. Adapterens spindelmøtrik er låst efter dybden af den installerede muffe. De to positioneringsmøtrikker skal være låst til hinanden. Det kan måles med en vernier tykkelse, der er placeret for at udsætte adapterens forende og længden af adapterdornen for at lokalisere den ønskede gevinddybde.

4 Indsæt adapterdornen i hovedenhedens glidespalte, juster retningen på hakket på adapterens ydre bøsning efter kundens behov. Retningen af hakket skal være praktisk for operatøren at placere håndtaget på bøsningen; Brug adapterens fastgørelsesmøtrik til at låse adapteren.

5 Overfør direkte-revers-kontakten til den bagerste “R” -position, og tryk på startenheden. Når adapterdornen er skruet fast på hakket længere end længden af den krævede trådbøsning, skal du frigøre startindretningen og overføre direkte-omvendt-kontakten til den forreste "F" -stilling, sæt monteringshåndtaget wire-skruemuffe i hakket, og monteringshåndtaget på skaftbøsningen er fremad, og skruenøglen med skaftbøsningen er lodret på linje med det gevindskårne bundhul i gevindskærmningen. Tryk på startindretningen, og skru skaftet i. Når tråddybden, der er indstillet af positioneringsenheden, nås, stopper elværktøjet pga. Positionen. Frigør ikke på nuværende tidspunkt enheden. Elværktøjet roterer automatisk i den modsatte retning for at forlade det gevindhul. Gå til det originale sted, og installationen er afsluttet.

6 Hvis du skal rotere i en retning under installationen, skal du bare skifte frem / tilbage-kontakten til “F” eller “R” i rotationsretningen og klikke på starteren.

Undersøgelse