Enkelt installationsværktøj

Chat nu
Produktdetaljer

Enkelt installationsværktøj

Den smalle fornemmelse af ståltråd Lo sæt ståltråd Lo sæt med installationsværktøj er specifikt installationsnøgle, der hovedsageligt bruges til stålknap i skruegevindets bundhullsinstallation, dets grundlæggende princip er, at sættet af spiralståltråd gennem en føringsskrue, at tvinge krympning af diameteren for at få succes i bunden, opdelt i manuel og automatisk installationsnøgle. Det generelle sæt spiralstålinstallationsværktøjer inkluderer følgende:

1, tryk: bruges til behandling af ståltråd inden i installationen af et skruehul på gevindet;

2, skruenøgle: spiral af ståltråd ind i gevindhullet;

3, trykindretning: bruges til installation af brudt ledning af en skrueskaft;

4, Fjern afdækningsenheden: bruges til at fjerne det ind i gevind gevind i hullet i ståltrådens spiralsæt;

5, gevindstikkemåler: bruges til testinstallation af ståltråd inde i et skruegevindhul.

Anvendelsesområdet

Ståltråd efter langvarig arbejdstest i et produkt, en skruekonstruktion er pålidelig, ydeevnen god, let at bruge. Dele kan bruges i forskellige industrier, til at bruge skrueprodukter, er genstanden, såsom brugt i: rumfartsindustri, skibsbygning, forsvarsindustri, bilindustri, hardwareelektronik, alle slags maskiner

Fordele

1. Forlæng levetiden: fordi trådskruen er rustfrit stål, høj hårdhed, gør den bløde base øget snesevis til hundreder stykker trådlevetid; Øget dens styrke, men undgå også at snuble, uordentlig spænde.

2. Forøg forbindelsesstyrken: blød, såsom lav intensitet kan bruges til aluminium og magnesiumlegeringer, træ, plast, gummi og så videre let at deformere og lav styrke materialer, undgå glat silke, fænomenet som forkert tand.

3. At hæve lejefladen, kan bruges til at kræve en stærk forbindelse og ikke tilføje skruehullets diameter på tynde kropsdele.

4. øg bæreevnen på gevindforbindelsen og træthedestyrken: ved hjælp af ståltråd kan eliminere en skruebolte og skruehulleavvigelse mellem stigningen og tandtypen, gør belastningen jævnt fordelt for at forbedre bæreevnen på skruegevind forbindelser og træthed modstand. Kan bruges i keramik, plastik, glas og andet fastgørelse af hårdt skørt skrøbeligt materiale. Effektivt forhindre brud fænomen.

5.Rustdød: ståltrådspiral indstiller egenskaberne for selve materialet, og dets overflade er meget glat, brug i barske miljøer, såsom fugt, korrosion, vil ikke gøre matchende matrix af rust, undgå på grund af rusttrådede huller kan ikke fjerne og erstatte det dyre matrixtab. Kan bruges i kemisk industri, luftfart, militært udstyr og anden høj forsikringskoefficient, der kræves.

6. Slidbestandig, varmebestandig, korrosionsbestandig: da ståltrådspiralen sætter en meget høj overfladefinish, kan det effektivt reducere friktionen mellem det indre og eksterne skruegevind i selve materialet, men også have høje temperaturbestandige, korrosionsbestandige egenskaber. Ofte kan bruges til at fjerne, installation af dele og ofte dreje skruehull for at forlænge dens levetid.

7. Jordskælv, forhindr løs: type låseskrue speciel struktur i stærk vibration og stødmiljø vil låse skruen i skruehullet, ikke løs, låsen er bedre end anden låseenhed. Kan bruges til at drive udstyr, instrumenter og målere, præcision og rumfart, luftfart, militært udstyr og anden høj forsikringskoefficient, der kræves.

8. Nemt vedligeholdelse: i tilfælde af en skruegevindbehandlingsfejl eller beskadigelse af den interne gevindreparation kan brug af ståltråden fremstille en skruematrix og kan bruge den originale skrue, hurtig og økonomisk. Enkle eksempler, såsom motorblok, specialdele i tekstiler, alle slags aluminiumsdele, drejebænk kniv senere skrotet på grund af skader på et skruehul, banker igen, så længe installationen af en skrue, affaldet kommer tilbage til livet.

9.Metrisk system skruetandtransformation: brug af ståltrådspiralsæt til metrisk venligst - tommer venligst - international standard gevindhul, er meget praktisk, hurtig, økonomisk, praktisk, anvendelig til enhver import og eksport produkter.

Monteringsproces i ståltrådspiral

Ved at bore, tappe, installere ledningssæt, installation af skyvehåndtaget i fire hovedtrin, se nedenfor:

1, boring

Brug tabel for at gøre størrelsen på boringen, boredybden er større end eller lig med L2; Vær opmærksom på ikke at bore i kegle, boremaskinen er ikke let at vælge og bære alvorlig, falder ikke ind i chippen kan forårsage skaden. Udtrådt efter tilladt at stikke af fordybningen, bør dimpling dybde ikke være mere end 0,4 P, tællerboring for meget er dårligt for tråd sæt installation.

Installationsværktøj4881.png

2, tryk på

Med tilsvarende specifikation af wiresæt med speciel hane til udtagning, skal udtapning overstige længden af wirelængden, til alle tappehuller, tappe nøjagtigheden af beslutningen i sidste ende standard standard skruehulletolerancezone, kan brugeren i henhold til den krævede præcision på skruehullet, tappemetoder efter behov og smøremetode, aflukning af blindhul til med magt, når det er relevant, for at forhindre, at det knækkede vandhaner.

Bør være ren efter at have skruet gevindskruehul, tilgængelig trykluftpistol til at blæse, blinde huller bør også bruges til hullet i sprøjtepistolen fra bunden til at rydde op i det lange, kan også bruge en rengøringsmetode til at rydde op.

Installationsværktøj5686.png

Installationsværktøj5795.pngInstallationsværktøj5899.png

3, installation

Normalt installeret manuelt skruenøgle sæt af silke, silke sæt hak i muffen, spindlen gennem wiresættet sidder fast for at installere håndtaget og skrue ind i styrebøsningen, på bunden, skrue huller med uret roterende spindel. Lille installation og 14 x 2 eller mere grov tråd, når et silke-silksæt med installation er anvendt af typen "T" -typen eller en simpel skruehovednøgle til at installere, men skal være opmærksom på, at du ikke udøver på det monterede silke-sæt, der har større aksial kraft for at forhindre ubehagelig spænding eller installation af håndtaget er ødelagt.

Installationsværktøj6567.png

4, håndtere ødelagt installation

Hul, ønsker at installere trådsæt med tryk, tryk generelt bruge justeringshåndtaget installation, med cirka 200 ga hammerslag kan fjerne, for mere end 18 x 2,5 grov tråd silkesæt og sæt fin tråd over 14 x 1,25 silke, med en nåle næsetang og bøjes for at installere håndtaget kan fjernes.

5, tag ståltrådens spiralsæt ud

Problemer under installationsprocessen eller på grund af ledningens indstillede tid er for lang, kan fjernes, hvis man skal bruge ærme, ærmeindretning sat i silke sæt af inderste hul på håndtaget med en hammer, der dunker ned, med hånden holdes håndtaget til tråden spændingssnurring kan tage trådsætene ud.

Installationsværktøj7365.png

Undersøgelse