Spiral-riflede vandhaner

Chat nu
Produktdetaljer

Wire tråd Indsæt hanen er også benævnt "st taps" (hvori "st" er forkortet fra engelsk "proptrækker"), som er en speciel tap for wire tråd indsætte monteringshullerne, og de strukturelle dimensioner er fremstillet i henhold til den nationale standarder, som GB - 83, af den Fine maskine og hånd ledning, der kan bruges som godt.

Wire tråd Indsæt hanen kan opdeles i letmetal maskine, hånd tap, fælles stål maskine, hånd tap og særlige tryk.

1. letmetal maskine og hånd tap: for ikke-jernholdige legeringer som Alcan, magnesiumlegering og kobberlegering, banen er mindre end 2,5 mm og banen er større end 2,5 mm og banen er dobbelt.

Mærkning metode: STD × p st er en særlig intern tråd koden til wire tråd Indsæt.

Mærkning eksempel: den særlige tryk til specifikationen forarbejdning og installation af 8 × 1. 25 wire tråd Indsæt nederst outlet tråd bruges på letmetal, markeret som st8 × 1. 25

2. fælles stål maskine og hånd hane: indre tråden anvendes i metal materialer såsom stål, støbejern, støbt stål, osv., er et dobbelt tryk.

3. særlige vandhaner kan konstrueres og fremstilles efter kundernes behov. for eksempel i blød aluminium, kobber opadrettede og opadrettede, hånd tryk tryk, særlige maskine tap for enkelt fælles stål aflytning, tap for rustfrit stål, flad bund tap for blinde hul, skrue vandhanen, tråd tryk.

TAP8.jpg

Changling er en berømt Værktøjsfabrik med producenten direkte salg produkter og ISO certificering, velkommen til engros-wire Spiral-riflede vandhaner fra os.
Undersøgelse